Om LevelRoom

Hvem står bag LevelRoom....

Det er mig, Bente Niss Madsen, som står bag LevelRoom.

For at være hudløs ærlig, så opstod LevelRoom fordi, at jeg var træt af, at mange af de nyeste styles, i de store størrelser, altid var revet væk først på mange webshops. Derfor sad jeg en aften mens jeg var på barsel, midt i coronatider, og fik en ide.

En ide om, at skabe et feminint univers, hvor kvinder i forskellige størrelser og former, også havde en chance for, at få fingrene i de mange nye styles uanset deres størrelse. Derfor er alle varer og styles hos LevelRoom nøjsomt og personligt håndplukket. Hos LevelRoom er der fokus på, at have flest størrelser hjemme i m-xxl (38-48). Det I ser på LevelRoom er styles, som har en god pasform og fine detaljer - da jeg knus elsker detaljer.

Udover min passion for fashion har jeg også altid haft en forkærlighed for smykker. Derfor er jeg forhandler af www.smykish.dk. 

Jeg har altid haft en kæmpe passion for mode og fashion - jeg elsker det til tros for, at jeg i mange år har brugt 42-44-46. Uanset min størrelse, så skal jeg jo ikke snyde for at kunne bære den nyste mode, vel? - og det skal I heller ikke! Det mine kunder kommer til, at møde på LevelRoom, er en stil med mange feminine detaljer, som er tvistet med et fint og råt udtryk. Min ambition med LevelRoom er, at skabe et univers hvor mange styles er tidsløse, og man kan bruge dem igen og igen.

Jeg går ind for, at mange ting er genanvendlige, og derfor tænker jeg altid over hvilke materialer der er anvendt - både i tøjet, forsendelseposer og på mange andre områder. Jeg ville gerne passe på miljøet, på min egen måde, og dette vil også komme til at skinne igennem på LevelRoom. Hvis I klikker jer ind på LevelRoom - skal I gerne have følelsen af, at gå rundt i en rigtig butik. Jeg vil gøre mit bedste til, at mine kunder skal få den bedste kundeservice!! Følelsen af at kunne give mine kunder det de søger, men også en fantastisk kundeservice, gør mig helt varm om hjerte!!

Så hvis I mangler noget, så tøv ej med at kontakte mig - kontakt mig endelig! Jeg glæder mig til at tage jer med ind i mit farverige univers, hvor fashion ikke bare skabes, men også bæres med stil uanset pasform!!